Om oss

Tina Petersson driver studion med hjälp av Annelie Frank. Båda är internationellt utbildade yogalärare. Det skiljer ett år mellan Tina och Annelie, båda är uppväxta i Färjestaden och deras vägar har korsats under åren. En kort tid bodde de nästan grannar. Båda har tillbringat större delen av barndomen på Aledals ridcenter som hästskötare, där dom återsågs efter barnafödande ca 20 år senare. Efter sina yogautbildningar möttes de på Malkars gym där de jobbade som instruktörer.

Tina Petersson
Tina är en internationellt certifierad Hathayoga och Yinyoga lärare. Hon avslutade sin utbildning i Vickleby sommaren 2017 och har därefter jobbat som instruktör på gym och haft flera klasser i veckan. Hon har främst haft Yinyoga och Hathayoga.  

För ca 10 år sedan började Tina med yoga. Från att ha gått sporadiskt på yogaklasser på gym, ökade intresset för varje år som gick. Yogan började som en träningsform men blev så mycket mer. Det är harmoni för kropp och själ, stillhet, läkning, styrka och självkänsla.

Tinas klasser grundar sig i Hathayogan och dess positioner. Under sina klasser vill hon förmedla lugn, harmoni och inre styrka.

Annelie Frank
Annelie är internationellt certifierad yogalärare i vinyasa, ashtanga och yinyoga, utbildad på Sampoorna Yoga i Indien. Hon upptäckte yogan ganska sent i livet men fastnade omedelbart och tilltalades av helheten med asanas, pranayama, meditation, mantran och livsreglerna.

Hennes klasser i de olika yogastilarna grundas på de klassiska yogapositionerna även om det kan förekomma en del annat också. Annelie Frank och undervisat regelbundet med flera klasser i veckan, workshops och temaklasser sedan hon gick sin första utbildning i början av 2016.