Om oss

Tina Petersson driver studion med hjälp av Annelie Frank. Båda är internationellt utbildade yogalärare. Det skiljer ett år mellan Tina och Annelie, båda är uppväxta i Färjestaden och deras vägar har korsats under åren. En kort tid bodde de nästan grannar. Båda har tillbringat större delen av barndomen på Aledals ridcenter som hästskötare, där dom återsågs efter barnafödande ca 20 år senare. Efter sina yogautbildningar möttes de på Malkars gym där de jobbade som instruktörer.
Vi har dubblerat antalet instruktörer och hälsar Maja Warodell och Stephanie Johnsson välkomna till Yoga & Hälsa Öland

Tina Petersson
Tina är en internationellt certifierad Hathayoga och Yinyoga lärare. Hon avslutade sin utbildning i Vickleby sommaren 2017 och har därefter jobbat som instruktör på gym och haft flera klasser i veckan. Hon har främst haft Yinyoga och Hathayoga.  

För ca 10 år sedan började Tina med yoga. Från att ha gått sporadiskt på yogaklasser på gym, ökade intresset för varje år som gick. Yogan började som en träningsform men blev så mycket mer. Det är harmoni för kropp och själ, stillhet, läkning, styrka och självkänsla.

Tinas klasser grundar sig i Hathayogan och dess positioner. Under sina klasser vill hon förmedla lugn, harmoni och inre styrka.

Nicolina Svensén
Nicolina är internationellt utbildad vinyasa och ashtanga lärare på en liten ö i stilla havet som heter Palau. Hennes passion är att kombinera mjuka övningar som öppnar upp spänningar i kroppen, samtidigt som vi släpper taget om det som inte gynnar oss på en djupare nivå.

Julia Oliveira Ivarsson
Julia utbildade sig till yogalärare i Indien. Hon är certifierad i Hatha, Vinyasa och Ashtanga. Julia brinner för att sprida kunskap om hur viktigt det är att lära känna sig själv, sin själ och att lyssna på sin kropp. Med kärlek och värme så vill hon visa att det går att finna en inre balans med hjälp av de fysiska övningarna inom yogan. Hon vill uppmärksamma att läkning verkligen är möjligt. Julia är kopplad till känslor och hon välkomnar alla känslor på sina pass, kom som du är och känn det du känner. Skratta, gråt eller bara var. 
Julia har erfarenhet av att använda yogan som en metod för att läka sin kropp och själ efter en bilolycka och depression. Hon har tagit sig ur en rad olika fysiska skador, allt från frakturer i rygg och nacke, brutna armar och trasiga knän. Idag mår hon bättre än någonsin tack vare yogan och är redo att sprida sin kärlek för yogan och dess magi.


Annelie Frank
Annelie är internationellt certifierad yogalärare i vinyasa, ashtanga och yinyoga, utbildad på Sampoorna Yoga i Indien. Hon upptäckte yogan ganska sent i livet men fastnade omedelbart och tilltalades av helheten med asanas, pranayama, meditation, mantran och livsreglerna.

Hennes klasser i de olika yogastilarna grundas på de klassiska yogapositionerna även om det kan förekomma en del annat också. Annelie Frank och undervisat regelbundet med flera klasser i veckan, workshops och temaklasser sedan hon gick sin första utbildning i början av 2016.


Stephanie Johnsson
Är certifierad restorative yogalärare och brinner för att undervisa i hur vi kan upptäcka och utforska kraften i att vila. Hon använder yoga nidra, mindfulness, meditation, healing och eteriska oljor som kraftfulla och stärkande element i yogaklasserna.