NYA LAGAR 2021

Nya lagar och restriktioner

Riksdagen har antagit en tillfällig pandemilag. För oss innebär lagen att varje besökare som vistas inomhus ska ha ett utrymme
om 10 kvadratmeter, att skyltning om detta ska sättas upp och att arbetet ska dokumenteras. Länsstyrelsen följer upp att lagen efterlevs och den aktör som missköter sig kan tvingas stänga.

Yoga & Hälsa vill fortsätta sprida yogan och håller öppet så länge ni vill komma. Vi har sen tidigare minskat på antal deltagare men behöver minska ytterligare en plats. Därför minskar vi till tre deltagare och en instruktör, för att ha 10 kvm var.

Vi kommer att sätta upp skyltar och dokumentera våra förändringar. Sen tidigare finns det handsprit i studion och toalett och handfat finns i friggeboden.

Det krävs också att vi som instruktörer och ni som deltagare respekterar utrymmet, håller avstånd och ta med dig egen matta, filt, sarong, ögonkudde och andra hjälpmedel.

Kom frisk och nytvättad!

Att minska till fyra deltagare var skört och att minska ytterligare till tre gör det ännu skörare. AVBOKA I TID så att någon annan kan ta din plats och att de få platser som finns fylls. Avboka två timmar innan klass och om något oförutsett inträffar mejla på info@yogaochhalsa.se

Faktura på 180 kr kommer att skickas till den som inte avbokar i tid.

Vi på Yoga & Hälsa finns här för er som vill komma och har full försåtelse för att er som inte kan, bör och/eller vill komma. Vi hoppas att om vi följer alla restriktioner att vi kan återgå till en ”normal” höst.

Håll avstånd, håll i, håll ut!

Tina, Annelie, Julia